Üdvözöllek laptopalkatreszek.com áruházban!

Vásárlási tájékoztató - szerződési feltételek

Mielőtt szállítanánk telefonon mindig egyeztetünk!

Szállítás és fizetés
Szállításhoz a postát ajánljuk, mert olcsó és ez van leginkább elterjedve. 
Budapesten ha futárral kéred a szállítást 1200Ft  a költség egy laptop méretű és súlyu csomag esetén.
Postával a csomag nagyságától, súlyától függően laptop alkatrészek esetében 600-3200 Ft között szokott lenni a postai szállítás. A megrendelés folyamán automatikusan 3200Ft-al számol a rendszer, de ez telefonos egyeztetés után kérésednek megfeleő lesz. Lehet borítékban kérni, csomagban, értékbiztosítással, elsőbbségivel.
Fizetés mindig előre utalással történik ha kiszállítással kéred, utánvéttel nem megoldható! Miért? Kamu megrendelés esetén ilyenkor nem szeretjük kifizetni az oda-vissza szállítás költségét.
Árak, készletek
Az internetes áruházban szereplő termékekkel kapcsolatos árakra, raktárkészletre és technikai adatokra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartkuk, megrendelése előtt kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.
Elállás joga
Az elállás joga a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, sérülés mentes, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Elállásra vonatkozó igényét azonban írásban vagy személyesen kell bejelentenie. Az irodánkban megtekintett és személyesen megvásárolt termékekre az elállási jog nem vonatkozik!
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatása után 30 napon belül visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár vagy postás jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, a postán vagy a futár cégnél kell reklamálni és Ők is térítik a kárt. Ebben az esetben a sérülést a futár vagy posta által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Magento Catalog Menu Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates